5 ting å gjøre i juleferien Arkiv bilde

5 ting å gjøre i juleferien

Nå nærmer jules seg og vi har såtte opp en liste på diverse ting man kan gjøre i ferien

5 ting du kan gjøre i juleferien:

1) Spilldag: finn frem noen gode gamle brettspill som f.eks Geni, fantasi, monopol og kanskje kort. Kok en kopp kakaoeller gløgg og ta frem noen julekaker man kan kose seg med mens man spiller. Dette kan være både hyggelig og sosialt sammen med familie og venner.

2) Vennelunsj: dersom dere ikke har fullbooket jula med avtaler, kan dere invitere vennene på julelunsj f.eks på en grøtkveld! mandel i grøten og marsipangris til den heldige vinneren.

3) Gå på ski, eller ta turen til slalombakken: Hva er ikke bedre i ferien enn å dra til hytta, på fjellet og oppi slalombakkene. Dette er moro for hele familien men man må huske å ta med pølser på termos, eller grill dem på bålet. Husk kakao og sjokolade eller appelsin.

4) Juleverksted er en veldig fin ting å gjøre i ferien der man kan for eksempel ha med noen venner hjem og bake forskjellige juletradisjoner som: pepperkaker, julekaker, kransekake, drops...osv. Dette er alltid koslig, morsomt og man får også mer kvalitetstid med vennene sine.

5) Julekonsert er også veldig viktig juletradisjon for menge, der man enten drar til kirka eller andre steder der det er konsert for å få med seg litt mer julestemning.

Lest 1037 ganger Sist redigert torsdag, 10 desember 2015 11:06
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)