Film anmeldelse: Fifthy shades of Grey

Film anmeldelse: Fifthy shades of Grey

 

Film anmeldelse: Fifthy shades of Grey.

fifty shades

TRANGT og - unnskyld uttrykket: jævelig; det er sånn Christian Grey liker det. Dakota Johnson og Jamie Dornan i «Fifty Shades of Grey».

 

Fifthy shades of grey (USA)

 

REGI: Sam Taylor-Johnson. Aldersgrense: 15 år

 

DRAMA

                           terning 2

MED: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora, Eloise Mumford, Marcia Gay Harden, Max Martini, Rachel Skarsten, Victor Rasuk, Callum Keith Rennie, Dylan Neal.

Filmen er en erotisk-romantisk dramafilm basert på den første boken i triliogien med samme navn, skrevet av E.L James. Sam Taylor-Johnson hadde regi og manus var skrevet av Kelly Marcel. Hovedrollene spilles av Dakota Johnson (Anastasia Steele) og Jamie Dornan (Christian Grey). Filmen hadde internasjonal kinopremiere den 13. februar 2015.

I "Fifty Shades of Grey" møter vi den unge litteraturstudenten Anastasia, som innleder et forhold til den vakre, mystiske milliardæren Christian Grey. Det er mye hun ikke vet om han, og han vil med det første ikke innlede et forhold, men Christian klarer ikke holde seg unna. Til slutt viser Christian Anastasia rommet sitt med alle “lekene”, Anastasia får helt sjokk av og se noe slik, resten av filmen går ut på at Christian prøver og være romantisk og vise hvor mye penger han har. Selvom den “dragende” og “mystiske” Christian er en iskald istapp, og stålblankt uinteressant. Av og til får vi se en sex scene, noen det var veldig, veldig mange av i bøkene. I filmen? Ikke fult så myee

Slutten ender ikke helt som den burde og  kanskje noen skulle tatt en rask kikk over manuset igjen.  

Filmen surer frem og tilbake om en kontrakt, men uten om det har ikke filmen mye mening. Alt i alt ender denne filmen på en sterk 2’er.

Ekte porno forsøker aldri å skjule sine hensikter, sine handlinger og sin tørst etter å tjene penger på avansert sex.

I motsetning til «Fifty Shades of Grey».


Christoffer Kristiansen

Lest 4796 ganger Sist redigert torsdag, 15 oktober 2015 09:47
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

About Author

Siste fra Christoffer Kristiansen