Borteboer tilbud i spjelkavik

Borteboer tilbud i spjelkavik

Borgund VGS har en stor andel av elever som bor på hybel, og mange av de har kanskje ikke godt kjennskap til andre personer i Spjelkavik. Da er det kanskje lett å trekke deg tilbake og sitte for seg selv inne i hybelen. Les mer for å se tilbudene vi har funnet.

 

Borteboer-tilbud i Spjelkavik.

 

Fast-food
En sikker vinner for en kjapp og billig middag og som er meget populær er fastfood-kjedene Mcdonalds og Burger king. Vi tok turen innom sistnevnte for å sjekke ut billig burgerene. Der kjøpte vi cheeseburger og Crispy chicken burger, og vi må ærlig innrømme at McDonalds gikk seirende ut av denne duellen. De vant på både pris og smak.

Bowling
Baronen bowling er ett godt alternativ om man er ute etter litt hygge en sein ettermiddag. Bowlingen har 12 baner hvor alle banene har mulighet til å ha gjerder. Med godt utvalg av bowlingkuler, så finner helt sikkert den perfekte kulen for deg. Her er det også alkoholservering, samt mulighet for å kjøpe seg en matbit.

Flere treningssenter
Spjelkavik har flere treningssenter hvor du kan være aktiv og holde deg i form. Om du skulle ønske ett gratis alternativ til trening, så har spjelkavik en egen treningspark ved lillevatnet. Her er det forskjellige treningsapparat hvor du kan trene med din egen kroppsvekt. Perfekt for deg som kanskje har litt for høy leie på hybelen eller leiligheten.


Moa Amfi
Spjelkaviks eget kjøpesenter. Er nå Norges tredje største, men får en kanskje kommende tittel som Norges største kjøpesenter om noen år. Senteret rommer 170 butikker med ett bredt spekter av forskjellige tilbud av flere ulike produkt til alle.

Moa Kino
Moa Kino viser de nyeste filmene på filmmarkedet, har overkommelige priser og hele tre filmsaler av god kvalitet. Flott tilbud for filmglade Borgundstudenter som vil ta et lite avbrekk fra all lesingen.

Moa svømmehall
Er du interessert i svømming eller stuping, så kan dette være i skuddet for deg. Svømming er super trening, og er da et annet alternativ enn de x antall andre treningsentrene som er rundt om i området her. Her er det stupetårn opp til fem meter og en sklie som tar tiden på hvor lang tid du bruker igjennom den, med denne funksjonen så kan du og dine venner konkurrere om hvem som sklir fortest.

Go-kart Olsvika.
Om du søker litt fart og spenning så er dette midt i blinken for deg. I olsvika så har de gokart utleie der du får 15 minutters kjøretid for bare 250 kr.Banen er en av norges beste med 710m asfaltert bane i kupert terreng som tilbyd utfordringer for både nybegynnere og den mest erfarne sjåfør. Ta restene av borteboer stipendet ditt og få deg en kjøretur hvor du kan fantasere om billappen som nærmer seg.


Lest 1728 ganger Sist redigert fredag, 06 februar 2015 09:06
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Mer i denne kategorien « Valentine Morsdag »