Breddefotballen på sunnmøre.

Breddefotballen på sunnmøre.

Årets sesong for breddefotballen på Sunnmøre er over. Hvem fikk ta turen opp? Hvem måtte ned?Lagene fra 4.divisjon som får spille 3.divisjon neste år er Volda og Emblem
Lagene fra 5. divisjon som får spille 4.divisjon er Vigra og Vartdal
Laget fra 6.divisjon som skal få bryne seg i 5 divisjon er Tjørvåg

 


Idag har vi valgt å ta for oss årets 5.divisjon. En lang og tøff sesong er over og vi har vært vitne til mye fin fotball som hadde fått Ronaldo til å henge med haken. Årets målkonge ble i år Kenneth Kjevik, (Vigra) som avsluttet sterkt med hele 50 nettkjenninger. Etter utallige forsøk på å få en uttalelse har vi desverre ikke lykkes med dette.


Desverre har ikke årets sesong vært like vellykket for alle.  Sunnylven/stranda 2 avslutter 5.divisjon med bare 3 poeng og ender dermed ned i 6 divisjon ilag med Ørskog og Hasundgot. Hasundgot kjenner savnet etter deres mest trofaste spiller Kjell “Kjellen” bigset. Med 473 kamper for Hasundgot i bakfylla så velger vi å kalle Kjellen for Hasundgot-legende.Han hadde følgende å si om nedrykket til Hasundgot.   “ Skandale!!, Men vi kjem tilbake med meg ved roret!”.


Mens noen ser tilbake på sesongen med ett smil, og noen med senket hodet, så kan alle derimot avslutte sesongen med tidenes lagfest og se frem til neste års fotballsesong i 2015. En sesong som vil bli prydet med elegante 4.divisjons finter, keeper redninger av “pùr” klasse i 5.divisjon og en 6.divisjon fullpakket med “presise” taklinger på halvklipt gressmatte.

Lest 1247 ganger Sist redigert torsdag, 30 oktober 2014 11:33
Ranger denne artikkelen
(3 Stemmer)
Mer i denne kategorien Mørecup 2015 »