5 ting å gjøre i påsken

5 ting å gjøre i påsken Spesial

 

Det nærmer seg påskeferie og mange er kanskje bekymret for hva de skal finne på i ferien eller er redd for at det skal bli kjedelig. Vi i Borgund Times har funnet 5 ting du kan gjøre med venner og familie eller alene for at du skal få en super påskeferie! 

Påskeskirenn

Lage til forskjellige løyper som man kan gå på langrenn med. For eksempel lage til en løype hvor alle deltakerne skal gå to runder hver og bruke så nærme som mulig tid på begge rundene. Vinneren kan for eksempel få en premie.

 

Male egg
Å male egg er en koselig aktivitet du kan gjøre med familie eller venner. Du lager to små hull i eggene, ett i toppen og ett i bunnen av egget. Så blåser du ut innholdet i egget. Når du har gjort dette sitter du igjen med et helt tomt egg. Så maler du det slik du vil det skal se ut. 

Påskekrim

Påskekrim er en obligatorisk aktivitet i påsken. Hvert år kommer det nye påskekrimmer. Er du ikke typen som liker å lese, så kommer det alltid påskekrim på TV. Tips: Tørst av Jo Nesbø!

 

DIY - påskeegg
Vil du lage ditt eget spesielle påskeegg? Da selger dem umalte påskeegg på hobbybutikker. De kan du dekorere akkurat slik du vil ha dem. Eller en billigere løsning? Finn et gammelt påskeegg, det går helt fint å male og dekorere dem også. Du kan for eksempel dekorere dem med fjær, klistremerker, maling, papir, stickers, patches osv osv. La kreativiteten din sette sine spor!

 

Spille spill

Sett deg ned med familie og venner og ha en skikkelig fin spilletid sammen. Noen eksempler på spill er: Ryktet går, monopol, geni, kortspill, fantasi.

Så samle familien og venner og ha en koselig påske.

God påske fra oss i Borgund Times!

Lest 618 ganger Sist redigert torsdag, 30 mars 2017 08:30
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)