Snapchat

Snapchat Spesial

Snapchat er en mobilapplikasjon for deling av foto og video utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University, og ble offisielt utgitt i App Store i september 2011.Ved hjelp av denne tjenesten kan brukerne ta bilder, spille inn video, dele historier, legge til spesialeffekter (tekst, tegning og filter) og sende sine bilder eller videoer til en egen kontrollert liste over mottakere.

Målgruppe:

Applikasjonens viktigste målgruppe er mellom 13 og 23 år, men antallet av brukere som er eldre enn dette er økende. Det er også blitt mer vanlig at eldre voksne i alderen 40 år og oppover har tatt i bruk Snapchat. Det kommer ofte nye filtere på appen, noen skjønnhetsfilter og noen tulle filter. Appen skanner ansiktet ditt og plasserer et filter slik det passer til ansiktet ditt. Her er noen eksempler på filter som en kan bruke:

Det er også skjønnhetsfilter som jevner ut huden og får fram sterkere farger i for eksempel øynene: 

Og noen filter er laget for flere personer:

Det er mange grunner til å snakke med venner gjennom snapchat, noen grunner er at samtalene du har blir slettet og bildene du sender blir også slettet. Mange mener at å sende en snap til en person du ikke kjenner er enklere enn å sende en melding. Snapchat blir også brukt av firma eller kjente personer til markedsføring.

https://no.wikipedia.org/wiki/Snapchat

Lest 598 ganger Sist redigert torsdag, 02 februar 2017 10:05
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

About Author