Konsekvensene kan bli økt overvåkning over kantineområde. Konsekvensene kan bli økt overvåkning over kantineområde.

Stjeling i kantina, påvirker dette deg?

Kantina på Borgund VGS er fortvilet over stjelingen av varer som har foregått den siste tiden. Fortsetter stjelingen blir de nødt til å ta ytterligere grep. Dette vil gå utover elevene selv.

Stjeling i kantina er et problem som har kommet og gått i alle år. Den siste tiden har problemet tatt seg litt opp, noe som er utrolig kjedelig for kantina. De er ikke sikker på det økonomiske tapet rundt dette, men er mer bekymret for konsekvensene det vil få om problemet fortsetter.

 
 
 -Det kan hende vi må øke prisene på varene, noe som vil være utrolig kjedelig for alle de andre som ikke har vært en del av problemet. I verste fall må vi få satt opp et overvåkningskamera, for å skaffe oss bedre oversikt, forteller kantinebetjeningen.
 

Problemet har heller ikke gått under radaren hos skolevakta. Han har flere ganger sett antydning til stjeling og vært raskt ute med å tipse de enkelte om å betale varene. Tross dette ser ikke han på det som et stort problem slik situasjonen er i dag, men det kan fort bli det om det ikke stopper.

 

 - Blir man tatt for stjeling blir det blant annet anmeldt til politiet, det vil gå utover ordenskarakteren og ytterligere avgjørelser blir bestemt av Jessie i rollen som rektor, forteller skolevakta når vi spør om konsekvensene stjeling vil ha.

 Stjeling er noe de fleste vil unngå skal skje. Både kantina, rektor, skolevakt og ikke minst oss elever. Er det noe som blir stjelt vil dette få konsekvenser, både for den som gjør det og elevene.
Lest 624 ganger Sist redigert torsdag, 15 desember 2016 10:15
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)