Black Friday Black Friday

Black Friday er her igjen!

Black friday har lenge vært et konsept man bruker for fredagen etter thanksgiving i november, en gang i året. Store butikkjeder lokker deg inn med mange gode tilbud og det er nesten umulig å motstå fristelsen.

 

I historien var Black Friday kjent som et stort kollaps i finansmarkedet i 1869. Da gikk aksje og gullprisene rett ned. I senere tid har Black Friday blitt brukt til å fremme positiv vekst i salgsmarkedet. Butikker bruker denne dagen til å kunne tilby veldig lave priser på produkter.

 

Det var ikke før i 2009 at dette konseptet kom til Norge. “Norwegian Outlet” var de første som startet denne årlige trenden her i Norge og det var en STOR suksess. Året etter i 2010 følgte Komplett.no opp som den første nettbutikken som markedsførte seg med Black Friday. I dag er alle av de største butikkjedene her i Norge med på dette konseptet, og de er ikke fornøyde med bare en dag. Expert sammens med flere andre lanserer flere dags tilbud eller “pre” Black Friday tilbud som varer enten en dag eller hele uken frem til fredag.

 

Selv om du ser mange tilbud i ei reklameavis, IKKE la deg lure. Det er ofte et litt dårligere tilbud blir plassert med flere bedre tilbud. Dette er noe selgeren gjør bevisst for at kjøperen skal få et inntrykk av at alt er billig. For å hjelpe deg litt har vi kommet opp med noen tips for å gjøre handelen lettere.

 
 

Tips for å gjøre handelen lettere:

 
  • Sjekk prisjakt.no

Denne nettsiden gir deg full kontroll på prisutviklingen på produkt du ønsker deg.

 
  • Gjør handel din på nett

Då slipper du køene i butikkene

 
  • Lag deg en handleliste før du drar på butikken

Da slipper du å tenke på alt annet som ser attraktivt ut.

 
  • Ikke bruk opp alt av penger, husk du trenger mat resten av måneden

Det er en felle mange faller i når man går inn i en butikk og bare skal ha en vare, men kommer ut med fem.

Lest 748 ganger Sist redigert mandag, 05 desember 2016 07:34
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)