Julen nærmer seg med stormskritt. Er du ferdig handlet? Julen nærmer seg med stormskritt. Er du ferdig handlet?

14 gode julegavetips!

Julen nærmer seg med stormskritt, og i år skal du være tidlig ute med julehandelen!
Her har du 14 julegavetips til alle og enhver som garantert vil stå til all forventning.

 

Til far

- Ingenting vil glede far mer enn å kunne dra frem de gamle LP-platene, men har dere noe å spille de på? Urban Outfitters har det perfekte alternativet. Kjøp den her.

 

- Ønsker far litt tid for seg selv ? Vil han ut på tur? Da vil et par med nye randonee ski være midt i blinken! Kjøp den her.


Til mor

 

- I år skal julebaksten være ekstra god. Det du trenger da er den splitter nye Kitchen Aid maskinen! Baksten vil være ferdig på et blunk. Kjøp den her.

 

- I juletider kan det være vanskelig å ta vare på blomstene, derfor har vi funnet den perfekte gave. Med en Parrot Flower Power vil dette være enklere en noen gang! Du får full kontroll over når blomstene må vannes og stelles gjennom en applikasjon. Kjøp den her.

 

- Etter mye arbeid på jobb passer det veldig bra med en Ryggmassasjepute i soffan. Kjøp den her.

 
 

Til Besteforeldre

 

- Besteforeldre snakker mye om fortida, og om hvordan “de gode, gamle dager” var. Så nå har vi den beste gaven EVER som bringer tilbake gode minner!. En skrive maskin. Kjøp den her.

 

Til gutter

 

- Har du ikke rå til helikopter, men vil se fjell og fjorder ovenfra, er drone mitt i blinken for deg. Lett å ta med seg. Kjøp den her.

 

- Har du noen gang hatt lyst å vær en del av favoritt spillet ditt? Nå har du muligheten! Med dissa vr brillene fra Sony får du muligheten til å være favoritt karakterene dine. Ta spill opplevelsen til et helt nytt nivå! Kjøp den her.

 

Til jenter

 

- Fjellturer og andre aktiviter i naturen er veldig “inn” for tiden, men har du noen gode klær til det? her har vi funnet en Norrøna bukse som er veldig god til slikt. Kjøp den her.

 

- Vil du sette deg ned å høre på musikk uten at alle andre skal forstyrre deg eller klage på for høy musikk? Da passer De nye Beats Studio Wireless for deg. Kjøp den her.

 

For de treningsglade

 

- Mange foretrekker hoppetau, som treningsform. Det er effektivt og en form for gøyere trening som nå har blitt enda enklere! Her har du et hoppetau som teller antall hopp! Kjøp den her.

- De fleste klarer å pushe seg ekstra hardt med musikk på øret under en treningsøkt. Med disse øreproppene fra Beats får du maks utbytte av din økt samtidig som en god musikkopplevelse. Kjøp den her.

Andre gode tips

 

- Apples nye Iphone 7 vil være et sikkert valg. Med topp funksjonalitet og design er det få som vil kunne motså denne godbiten! Kjøp den her.

 

- Fremtiden er her! Med en splitter ny 3D-penn kan tegningene dine bli virkelig! Ikke la dem ligge å støve i en skuff! Kjøp den her.

Lest 1299 ganger Sist redigert torsdag, 24 november 2016 09:29
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Mer i denne kategorien Stunt - "Ikke snakk" »